RS EN
NAŠ TIM

NAŠ TIM

Hajde da se upoznamo

Svi mi koji smo zaposleni u DEFINE digital agenciji željni smo novih znanja i cilj nam je da radimo u najboljem interesu svakog klijenta. Oformili smo pažljivo odabran tim entuzijasta koji vole svoj posao i uživaju u pomeranju ličnih granica.

 

Nenad Srdić
Nenad Srdić

Uvek se sve stiže na vreme zahvaljujući Nenadu koji je stub organizacije i strategije agencije. Dešava se da i on ponekad upliva u kreativne vode, jer je pun ideja koje svima služe, ali je pre svega account director. Nenad zna da je posao koji je dobro odrađen i u roku – uspešan posao. S tim u vezi konstantno motiviše zaposlene kako bi svi rokovi bili ispoštovani, a to je odlika pravog lidera.

Filip Milošević
Filip Milošević

Filip u ovoj priči nosi titulu creative director. Njegov final touch je poslednji korak u realizaciji inovativnih idejnih rešenja. Kreativac je i praktičar koji obožava nove izazove i izlazak iz zone komfora, jer je svestan da se na taj način kreira sjajan posao. Njemu je glava u oblacima, ali zato noge stoje čvrsto na zemlji.

Sara Vukas
Sara Vukas

Na poziciji art direkcije predstavljamo Saru, digitalnog stručnjaka koji donosi kreativnu ekspertizu u našu agenciju. Njena estetika i ekstravagantni pristup poslu ruše sve prepreke, otvarajući put za kreativnost koja prevazilazi sve granice. Njeno oštro oko za detalje zadovoljiće samo perfektne fotografije sa besprekornim postavkama. Njena inovativnost pruža svakom projektu esenciju koji ga izdvaja, a ideje postavljaju novi standard.

Isidora Knežević
Isidora Knežević

Fokusirana, ali uvek sa osmehom na licu, Isidora je naš account manager kom nikad ništa neće promaći - primeti svaku brojku u izveštaju, ali i nedostatak šljokica na fotkama. Voli da nas grli, ali i vrati u realnost kada malo odlutamo, a mi to posebno cenimo. Jednako dobro sprema pitch, daje instrukcije timu i dekoriše kanc, a osećaj za estetiku, oštro oko i savršeno poznavanje gramatike svakodnevno olakšava život svim kolegama.

Vuk Ivanović
Vuk Ivanović

Vuk poruke brenda prenosi kroz svoja vizuelna rešenja na najbolji način. On je kreativac koji u ovom timu nosi titulu senior designer. Gleda samo svoja posla i uvek daje 100 % sebe zahvaljujući čemu uspeva da svaki brend napravi tako da bude jedinstven, prepoznatljiv i nedvosmislen. Brz je, ekspeditivan, vredan i tačan.

Jasna Glavonjić
Jasna Glavonjić

Nova mlada nada čije vreme tek dolazi. Svojim brzim pokretima u fotošopu stiže Vuka i ponosno nosi zvanje designer. Njen doprinos finalnim rešenjima čini da vaš brend dobije izgled kakav zaslužuje. 

Marko Petrović
Marko Petrović

Ni jedan dobar momenat neće proći nezapaženo pored budnog oka i objektiva našeg agencijskog fotografa. Marko uvek požrtvovano ide korak dalje kako bi sagledao sve iz pravog ugla. Zahvaljujući njegovom entuzijazmu i posvećenosti, foto i video materijal koji pravi izaziva željenu emociju kod posmatrača.

Biljana Dodig-Stamatović
Biljana Dodig-Stamatović

Bilja se vodi parolom administracija je ogledalo firme. Dugo godina je u svojoj branši, predana i voli svoj posao. Dok je Bilje, biće nama i team buildinga! :)