Naš tim

Naš tim

Hajde da se upoznamo

Svi mi koji smo zaposleni u DEFINE digital agenciji željni smo novih znanja i cilj nam je da radimo u najboljem interesu svakog klijenta. Oformili smo pažljivo odabran tim entuzijasta koji vole svoj posao i uživaju u pomeranju ličnih granica.

Nenad Srdić
Nenad Srdić

U DEFINE digital agenciji uvek se sve stiže na vreme zahvaljujući Nenadu koji je stub organizacije i strategije agencije. Dešava se da i on ponekad upliva u kreativne vode, jer je pun ideja koje svima služe, ali je pre svega „Account director“. Nenad zna da je posao koji je dobro odrađen i u roku – uspešan posao. S tim u vezi konstantno motiviše zaposlene kako bi svi rokovi bili ispoštovani, a to je odlika pravog lidera.

Filip Milošević
Filip Milošević

Filip u ovoj priči nosi titulu – Creative director. Njegov final touch je poslednji korak u realizaciji inovativnih idejnih rešenja. Kreativac je i praktičar koji obožava nove izazove i izlazak iz zone komfora, jer je svestan da se na taj način kreira sjajan posao. Njemu je glava u oblacima, ali zato noge stoje čvrsto na zemlji.

Jovana Milović
Jovana Milović

Iskrena od prvog dana i vodi se parolom „što na umu to na drumu“. Brza, direktna i spretna Jovana radi sa titulom „Account manager“. Uvek je otvorena za nove saradnje, izazove i planove, jer su vaš rast i njen rast, samim tim i rast DEFINE digital priče.

Tea Mirčeta
Tea Mirčeta

Tea takođe nosi titulu „Account manager“ koja joj omogućava da bude u direktnoj komunikaciji sa klijentom i da ga najbolje upozna. Vedrim duhom i opuštenim stavom razbija sve potencijalne barijere u poslu. Ona pravi putanju za ostvarivanje klijentovog cilja, prima potrebne instrukcije, ispunjava ih, unapređuje, a na kraju i realizuje iste u zadatom roku.

Milena Trikić
Milena Trikić

Milena je operativac u timu i poznata kao „Account executive“. Ona živi i radi po izreci „tri put meri jednom seci“. Vešto oko mlade dame pažljivo bira sadržaj za svaku online objavu za koju je zadužena. Budite bezbrižni, jer zahvaljujući njenoj brzini vaše poruke biće „puštene u etar“ u pravo vreme i na pravom mestu.

Vuk Ivanović
Vuk Ivanović

Vuk poruke brenda prenosi kroz svoja vizuelna rešenja na najbolji način. On je kreativac koji u ovom timu nosi titulu „Senior designer“. Gleda samo svoja posla i uvek daje 100 % sebe zahvaljujući čemu uspeva da svaki brend napravi tako da bude jedinstven, prepoznatljiv i nedvosmislen. Brz je, ekspeditivan, vredan i tačan.

Jasna Glavonjić
Jasna Glavonjić

Nova mlada nada čije vreme tek dolazi. Svojim brzim pokretima u fotošopu stiže Vuka i ponosno nosi zvanje „Junior designer“. Njen doprinos finalnim rešenjima čini da vaš brend dobije izgled kakav zaslužuje. 

Marko Petrović
Marko Petrović

Ni jedan dobar momenat neće proći nezapaženo pored budnog oka i objektiva našeg fotografa. Marko uvek požrtvovano ide korak dalje kako bi sagledao sve iz pravog ugla. Zahvaljujući njegovom entuzijazmu i posvećenosti, foto i video materijal koji pravi izaziva željenu emociju kod posmatrača.

Biljana Dodig-Stamatović
Biljana Dodig-Stamatović

Bilja se vodi parolom ’’administracija je ogledalo firme’’. Dugo godina je u svojoj branši, predana i voli svoj posao. Dok je Bilje, biće nama i team buildinga! :)