RS EN
NAŠ TIM

NAŠ TIM

Hajde da se upoznamo

Svi mi koji smo zaposleni u DEFINE digital agenciji željni smo novih znanja i cilj nam je da radimo u najboljem interesu svakog klijenta. Oformili smo pažljivo odabran tim entuzijasta koji vole svoj posao i uživaju u pomeranju ličnih granica.

Nenad Srdić
Nenad Srdić

U DEFINE digital agenciji uvek se sve stiže na vreme zahvaljujući Nenadu koji je stub organizacije i strategije agencije. Dešava se da i on ponekad upliva u kreativne vode, jer je pun ideja koje svima služe, ali je pre svega Account director. Nenad zna da je posao koji je dobro odrađen i u roku – uspešan posao. S tim u vezi konstantno motiviše zaposlene kako bi svi rokovi bili ispoštovani, a to je odlika pravog lidera..

Filip Milošević
Filip Milošević

Filip u ovoj priči nosi titulu Creative director. Njegov final touch je poslednji korak u realizaciji inovativnih idejnih rešenja. Kreativac je i praktičar koji obožava nove izazove i izlazak iz zone komfora, jer je svestan da se na taj način kreira sjajan posao. Njemu je glava u oblacima, ali zato noge stoje čvrsto na zemlji.

Tea Mirčeta
Tea Mirčeta

Tea nosi titulu Account manager koja joj omogućava da bude u direktnoj komunikaciji sa klijentom i da ga najbolje upozna. Vedrim duhom i opuštenim stavom razbija sve potencijalne barijere u poslu. Ona pravi putanju za ostvarivanje klijentovog cilja, prima potrebne instrukcije, ispunjava ih, unapređuje, a na kraju i realizuje iste u zadatom roku.

Maja Luković
Maja Luković

Maja, naš Account manager, sebe smatra orijentalistom, a mi je smatramo perfekcionistom. Svemu pristupa sa punom pažnjom i u stanju je da potpuno zaroni u posao i isključi ljude oko sebe. To nas ni ne čudi, jer joj je ronjenje jedan od najdražih hobija. Sklapanje Instagram feed-a podigla je na viši nivo, pa klijenti mogu bezbrižno da joj prepuste vodjenje svojih profila.Kao veliki ljubitelj falafela i bliskoistočne kuhinje, nije preterano oduševljena našom ljubavlju prema čvarcima, ali joj opraštamo jer deli našu ljubav prema slatkišima.

Sara Vukas
Sara Vukas

Najmladji član ekipe na poziciji Account manager, naša digitalna zlatokosa Sara, unela je dašak glamura u našu agenciju. U toku sa poslednjim modnim trendovima, sa oštrim okom za fotografiju i dobar seting, sa istom lakoćom piše o modi i o automobilima.

Mina Knežević
Mina Knežević

Upoznajte Minu, našeg Account executive-a, koja svojim neobičnim šarmom i spretnošću razbija sve predrasude da se nežniji pol ne razume u motore i automobile. Predana poslu i radu sa klijentima, uvek je spremna da pomogne svojim kolegama ili ih makar nasmeje svojim istančanim smislom za humor. Zahvaljujući Mini probali smo sve nestandardne čokolade iz obližnje prodavnice, a neretko nas obraduje nekim kolačem ili tortom, što se kod nas u agenciji ne odbija.

Minja Stojanović
Minja Stojanović

Prvi sportista agencije, bar se tako predstavlja, Minja je naš Account executive. Veliki je ljubitelj čokoladnih poslastica, iako svaku radnu nedelju započinje rečima „Od danas više ne jedem slatko”. Strpljiva, detaljna i posvećena kada je u pitanju rad sa klijentima, a sa druge strane kreativna kada treba da se napiše neki dobar copy ili pripremi vizual za kampanju. Između ostalog, jedan od glavnih agencijskih distributera grisina.

Vuk Ivanović
Vuk Ivanović

Vuk poruke brenda prenosi kroz svoja vizuelna rešenja na najbolji način. On je kreativac koji u ovom timu nosi titulu Senior designer. Gleda samo svoja posla i uvek daje 100 % sebe zahvaljujući čemu uspeva da svaki brend napravi tako da bude jedinstven, prepoznatljiv i nedvosmislen. Brz je, ekspeditivan, vredan i tačan.

Jasna Glavonjić
Jasna Glavonjić

Nova mlada nada čije vreme tek dolazi. Svojim brzim pokretima u fotošopu stiže Vuka i ponosno nosi zvanje designer. Njen doprinos finalnim rešenjima čini da vaš brend dobije izgled kakav zaslužuje. 

Marko Petrović
Marko Petrović

Ni jedan dobar momenat neće proći nezapaženo pored budnog oka i objektiva našeg fotografa. Marko uvek požrtvovano ide korak dalje kako bi sagledao sve iz pravog ugla. Zahvaljujući njegovom entuzijazmu i posvećenosti, foto i video materijal koji pravi izaziva željenu emociju kod posmatrača.

Biljana Dodig-Stamatović
Biljana Dodig-Stamatović

Bilja se vodi parolom administracija je ogledalo firme. Dugo godina je u svojoj branši, predana i voli svoj posao. Dok je Bilje, biće nama i team buildinga! :)